Redskaber
Flerkornsburgere med rødbede og bønner
Vær med til at fejre årets farve med disse fantastiske rødbedeburgere!
Redskaber
Ingredienser
216 g ristede rødbeder, revet
40 g finhvalsede havregryn
230 g kogt quinoa
30 g tahin
15 ml balsamicoeddike
11 g salt
3 g stødt sort peber
8 g sesamfrø
20 g hørfrø
5 g hvidløgspulver
440 g hvide bønner, drænede og skyllede
2 store æg, pisket jævnt
Trin for trin
Monter dejmixeren på din KitchenAid Artisan-køkkenmaskine. (Vi anbefaler at bruge dejmixeren til at fordele koldt smør ind i dejen til let og luftigt bagværk. Hvis du ikke har en, kan du bruge en almindelig fladpisker). Læg alle ingredienser undtagen æggene i blandeskålen, og tænd ved hastighed 2. Når ingredienserne begynder at blive blandet sammen og er klistrede, skal du øge hastigheden til 4 og piske i yderligere 3-4 minutter. Sæt hastigheden ned til omrøring, tilsæt æg, og rør rundt, indtil blandingen er helt sammenblandet. Sluk for køkkenmaskinen, dæk skålen til med plastikindpakning, og lad blandingen hvile i 10-15 minutter.
Opvarm en non-stick-pande ved medium varme med 2 spsk. olivenolie på. Form bøfferne til den foretrukne størrelse (og ca. 1 cm tykke), og læg dem på den varme stegepande. Undgå at overfylde panden. Dæk panden, og steg bøfferne i 3-4 minutter. Brug derefter en spatel til at vende bøfferne forsigtigt om på den anden side. Dæk dem ikke til igen, men steg i yderligere 3-4 minutter, eller indtil de er gyldenbrune på hver side.