Skip the navigation

Gazpacho med agurk og yoghurt

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Cucumber yoghurt gazpacho

Nyd det forfriskende twist i denne gazpacho med agurk og yoghurt. En kølig og cremet nydelse, der er perfekt til ethvert måltid eller til at servere som en let, forfriskende appetitvækker på en varm dag.

Duration
I alt3h5
Prep5min
Hvile3h

Redskaber

HandBlenderHandBlender

Ingredienser

Servering

500 g

agurk, skrællet

175 g

Græsk yoghurt

a handful

frisk mynte

a handful

purløg

1

hvidløgsfed

1

citron

30 ml

olivenolie

1 tsk.

salt

1 tsk.

peber

Trin for trin

  1. Skræl agurken, og hak den groft. Tilsæt agurk, græsk yoghurt, friske urter, hvidløgsfed, saften fra en citron, olivenolie og krydderi til blenderglasset på den ledningsfri stavblender.

  2. Bland med stavblenderen, indtil suppen er lind. Sæt låg på glasset, og sæt den i køleskabet i mindst 3 timer. Giv gazpachoen en god omrøring før servering.

  3. Pynt med lidt olivenolie og din foretrukne topping.