Skip the navigation

Glutenfri chokolade- og proteinmuffins

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Gluten-free Chocolate Protein Muffins

Disse veganske chokolade- og proteinmuffins er fulde af gode sager og perfekte som en eftermiddagssnack eller til morgenmad i en fart!

Duration
I alt35min
Prep10min
Madlavning25min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

1

banan

300 ml

havremælk

200 ml

danskvand

100 g

bønnemel

80 g

peanutbutter

20

udstenede dadler

2 spsk

kakaopulver

1 spsk

Kakaonibs

2 tsk

bagepulver

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 180°C.

  2. Blend alle ingredienserne sammen med undtagelse af bagepulver og kakaonibs.

  3. Tilsæt bagepulver og kakaonibs og rør igen på laveste hastighed.

  4. Hæld blandingen i 10-12 muffinforme af silikone.

  5. Bag dem i 20-25 minutter.

  6. Lad dem køle helt af, før du spiser dem.