emeagif
Skip the navigation

Glutenfri chokolade- og proteinmuffins

KitchenAid-kok

Disse veganske chokolade- og proteinmuffins er fulde af gode sager og perfekte som en eftermiddagssnack eller til morgenmad i en fart!

Import-Recipe - Gluten-free Chocolate Protein Muffins

Glutenfri chokolade- og proteinmuffins

KitchenAid-kok

Disse veganske chokolade- og proteinmuffins er fulde af gode sager og perfekte som en eftermiddagssnack eller til morgenmad i en fart!

Redskaber

Blender
Prep
10min
Madlavning
25min
I alt
35min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 banan

300 ml havremælk

200 ml danskvand

100 g bønnemel

80 g peanutbutter

20 udstenede dadler

2 spsk kakaopulver

1 spsk Kakaonibs

2 tsk bagepulver

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 180°C.

  2. Blend alle ingredienserne sammen med undtagelse af bagepulver og kakaonibs.

  3. Tilsæt bagepulver og kakaonibs og rør igen på laveste hastighed.

  4. Hæld blandingen i 10-12 muffinforme af silikone.

  5. Bag dem i 20-25 minutter.

  6. Lad dem køle helt af, før du spiser dem.

MAR25 - D2C PDP banner - Free ice cream maker

Gør den unik til mors dag!

Gratis skål til is (værdi 1499 DKK) med Artisan By You- eller 5KSM60SPX-køkkenmaskine