emeagif
Skip the navigation

Redskaber

Blender
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt
Import-Recipe - Gluten-Free Pancakes

Glutenfri pandekager

KitchenAid-kok

Redskaber

Blender
Servering
2
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

120 ml usødet mandelmælk

2 spsk vindruekerneolie, eventuelt mere til bagning

2 spsk ahornsirup

1 spsk vaniljeekstrakt

2 mellemstore æg

175 g glutenfrit hvedemel

1 tsk glutenfri bagepulver

1 tsk natron

1/4 tsk havsalt

Trin for trin

  1. Hæld mælk, olie, ahornsirup, vaniljeekstrakt og æg i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender, sæt låget på og blend på variabel hastighed 3 i 3-5 sekunder til alt er blandet godt sammen.

  2. Tilsæt mel, bagepulver, natron og salt og blend på variabel hastighed 3 i ca. 5 sekunder, til at er godt blandet sammen.

  3. Fjern midterlåget, sæt stamperen i og skrab glassets sider for at få alt melet ned i blandingen. Blend 3-5 sekunder mere, til der ikke er flere klumper.

  4. (sørg dog for ikke at overblende).

  5. Lad blandingen hvile i 5 minutter inden bagning.

  6. Varm 1/2 tsk. vindruekerneolie op i en lille stegepande over medium-lav varme og hæld derefter 80 ml pandekagedej på panden og fordel den jævnt.

  7. Bag i ca. 3 minutter, til der dannes små bobler i pandekagen, og kanterne begynder at tørre.

  8. Vend pandekagen med en paletkniv og bag den anden side 2 minutter eller mere, til den er gennembagt.

  9. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.

  10. Servér pandekagerne med ahornsirup, frisk frugt, kokosmel, knuste nødder etc.

Pancakes for brunch? Explore more recipes

GENNEMSE ALLE OPSKRIFTER

De bedste redskaber til blanding