Redskaber
Græsk salat
Denne græske salat er frisk og skarp og perfekt på en varm sommerdag.
Redskaber
Ingredienser
1 agurk
1/2 rødløg
200 g cherrytomater
200 g feta
100 g kalamata-oliven
1 spsk citronsaft
1 spsk rødvinseddike
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
1/2 tsk tørret oregano
60 ml olivenolie
Trin for trin
Sæt det vendbare snitte-/rivejern i foodprocessoren, og snit agurken ved hastighed 2.
Hæld agurkeskiverne i en salatskål.
Brug det samme snitte-/rivejern til at snitte rødløget ved hastighed 2. Hæld det ned i skålen.
Skær cherrytomaterne i halve. Hæld det ned i skålen.
Tilføj Kalamata-oliven.
Skær fetaosten i tern. Hæld det ned i skålen.
Bland rødvinseddike, citronsaft, tørret oregano, salt og peber i en lille skål. Tilsæt langsomt olivenolien under omrøring.
Dryp dressingen ud over salaten.
Vend det hele sammen forsigtigt, og server med ristede pitabrød.