Græskarpandekager
Giv dine normale søndagspandekager et pift ved at tilføje græskarpuré.
Redskaber
Ingredienser
Servering
60 g
grovvalsede havregryn
130 g
hvidt mel
1/4 tsk
salt
1/4 tsk
kanel
1,5 tsk
bagepulver
1/2 tsk
vaniljeessens
255 ml
mælk
1
æg
30 g
brun farin
220 g
græskarpuré
Trin for trin
Kom havren i kanden på blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil havren er blevet til mel.
Tilsæt mel, salt, kanel, bagepulver, vaniljeessens, mælk, æg, farin og græskarpuré. Bland ved hastighed 3, indtil der dannes en jævn dej.
Opvarm en non-stick-pande, og tilsæt 1 øseskefuld af dejen. Bag, indtil der dannes små bobler ved overfladen, og vend derefter pandekagen. Bag i endnu et minut. Server med det samme.