Skip the navigation

Græskarpandekager

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
pumpkinpancakes_thumbnail.jpg

Giv dine normale søndagspandekager et pift ved at tilføje græskarpuré.

Duration
I alt30min
Prep5min
Madlavning25min

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

60 g

grovvalsede havregryn

130 g

hvidt mel

1/4 tsk

salt

1/4 tsk

kanel

1,5 tsk

bagepulver

1/2 tsk

vaniljeessens

255 ml

mælk

1

æg

30 g

brun farin

220 g

græskarpuré

Trin for trin

  1. Kom havren i kanden på blenderen, og bland ved hastighed 5, indtil havren er blevet til mel.

  2. Tilsæt mel, salt, kanel, bagepulver, vaniljeessens, mælk, æg, farin og græskarpuré. Bland ved hastighed 3, indtil der dannes en jævn dej.

  3. Opvarm en non-stick-pande, og tilsæt 1 øseskefuld af dejen. Bag, indtil der dannes små bobler ved overfladen, og vend derefter pandekagen. Bag i endnu et minut. Server med det samme.