emeagif
Skip the navigation

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
45min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt
Import-Recipe - Pumpkin pie

Græskartærte

KitchenAid-kok

Den eneste opskrift på græskartærte, du nogensinde får brug for.

Redskaber

StandMixer
Prep
10min
Madlavning
45min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 g hvidt mel

40 g fint strøsukker

et drys salt

125 g smør skåret i tern

1+2 æg

225 g græskarpuré

100 ml sød kondenseret mælk

1/2 tsk kanel

1/2 tsk stødt kryddernellike

1/2 tsk stødt ingefær

Trin for trin

  1. Bland mel, sukker og salt ved hastighed 1 i 30 sekunder i køkkenmaskineskålen med fladpiskeren monteret.

  2. Tilsæt smørret, og bland ved hastighed 2 i 2 minutter. Tilsæt til sidst ægget, og bland det, indtil dejen danner en kugle.

  3. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 30 minutter.

  4. Hæld dejen ud på en melet overflade, og rul den ud. Kom den i en klargjort bageform, trim kanterne, og blindbag i 15 minutter i en 190 °C forvarmet ovn. Fjern bagebønnerne, og bag i yderligere 5 minutter. Tag den ud af ovnen.

  5. Tilsæt græskarpuré, kondenseret mælk, æg og krydderier i køkkenmaskineskålen med trådpiskeriset monteret. Bland i 1 minut ved hastighed 4.

  6. Hæld fyldet i den forbagte mørdej, og bag tærten i 20-25 minutter i en 190 °C forvarmet ovn.