Skip the navigation

Granolastænger

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
granolabars_thumbnail.jpg

Lav en stor portion af disse barer, opbevar dem i køleskabet, og tag dem frem, når du har lyst til en sund, sød snack.

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

StandMixerStandMixer
FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

200 g

medjooldadler, udstenede

75 g

havregryn

10 g

poppede quinoa

25 g

græskarkerner

45 g

tørrede tranebær

45 g

mandler, grofthakkede

55 g

mandelsmør

1 tsk

salt

30 g

smeltet kokosolie

1 tsk

kanel

Trin for trin

  1. Hak dadlerne fint i en hakker eller foodprocessor. Overfør til skålen på en køkkenmaskine med fladpiskeren påsat. Tilsæt resten af ingredienserne, og bland ved hastighed 1.

  2. Læg bagepapir på en firkantet bageplade. Brug bagsiden af et målebæger til at presse blandingen godt på plads. Lad den hvile i køleskabet i mindst 3 timer.

  3. Skær stængerne til den ønskede form, og opbevar dem i køleskabet.