Skip the navigation

Grillet ostetoast med artiskok

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
artichokegrilledcheesetoastie thumbnail

Forkæl dig selv med en lækker grillet ostetoast med artiskok, hvor smeltet ost supplerer den karakteristiske smag af artiskokker perfekt og giver en utroligt tilfredsstillende mundfund.

Duration
I alt30min
Prep10min
Madlavning20min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

250 g

artiskokhjerter

50 g

frisk spinat

1.5 tsk.

salt

1 tsk.

peber

2

fed hvidløg

240 g

Racletteost (eller anden schweizisk smelteost)

80 g

Parmesan

2 spsk.

honning

1/5 tsk.

chiliflager

6

pitabrød

Trin for trin

  1. Fyld artiskok, spinat, salt, peber og hvidløg i foodprocessoren. Pulsér 3-5 gange, indtil det er grofthakket. Tilsæt racletteost, parmesan, honning og chiliflager. Bland ved hastighed 2, indtil blandingen ser ensartet ud.

  2. Skær pitabrødene i to halvdele langs midten. Fordel blandingen mellem brødene. Grill i en pande ved medium varme i 3 minutter på hver side, indtil brødet er gyldenbrunt, og osten er smeltet.