Skip the navigation

Grøn gazpacho

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Green gazpacho.jpg

En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.

Duration
I alt1h10
Prep1h10

Redskaber

BlenderBlender

Ingredienser

Servering

120 ml

vand

1

agurk

1 fed

hvidløg

30 g

spinat

30 g

rucola

70 g

bløde krydderurter (koriander, purløg, persille, oregano...)

1/2

lime

2 spsk

hvidvinseddike

2 spsk

olivenolie

1 tsk

salt

1/4 tsk

peber

6 g

spiselige blomster

Trin for trin

  1. Hæld vand i blenderkanden. Skær agurken over på langs, og skrab frøene ud. Skær agurken i mindre stykker. Kom den i kanden.

  2. Pil hvidløget, og put det i kanden. Tilsæt spinat og rucolasalat. Tilsæt de friske urter.

  3. Pres limesaft ned i kanden. Tilsæt hvidvinseddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.

  4. Sæt hastigheden på 5, og bland, indtil suppen er jævn. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 1 time. Hæld den i glas, og afslut med ekstra friske krydderurter og spiselige blomster.