Grøn gazpacho
En forfriskende, kølig sommersuppe fyldt med fantastiske og naturlige smagsoplevelser.
Redskaber
Ingredienser
Servering
120 ml
vand
1
agurk
1 fed
hvidløg
30 g
spinat
30 g
rucola
70 g
bløde krydderurter (koriander, purløg, persille, oregano...)
1/2
lime
2 spsk
hvidvinseddike
2 spsk
olivenolie
1 tsk
salt
1/4 tsk
peber
6 g
spiselige blomster
Trin for trin
Hæld vand i blenderkanden. Skær agurken over på langs, og skrab frøene ud. Skær agurken i mindre stykker. Kom den i kanden.
Pil hvidløget, og put det i kanden. Tilsæt spinat og rucolasalat. Tilsæt de friske urter.
Pres limesaft ned i kanden. Tilsæt hvidvinseddike og olivenolie, og smag til med salt og peber.
Sæt hastigheden på 5, og bland, indtil suppen er jævn. Sæt den til afkøling i køleskabet i mindst 1 time. Hæld den i glas, og afslut med ekstra friske krydderurter og spiselige blomster.