Skip the navigation

Grøntsagspølsehorn

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
vegetablesausagerolls thumbnail

Denne vegetariske festsnack er fyldt med aromatisk smag.

Duration
I alt40min
Prep15min
Madlavning25min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

1 spsk.

smør

1 spsk.

olivenolie

300 g

champignoner

4

fed hvidløg

1/2 tsk.

salt

1/4 tsk.

peber

250 g

ærter, kogte og drænede

60 g

frisk persille

60 g

revet ost

40 g

pistacie

1 spsk.

panko

1 rektangulær plade

butterdej

Trin for trin

  1. Skær champignonerne i skiver. Opvarm smør og olivenolie på en stor pande. Tilsæt de skiveskårne champignoner, og steg dem ved mellemhøj varme uden at dreje dem eller blande dem, indtil de er brunede på den ene side. Vend champignonerne, og steg dem, indtil de er brunede. Tilsæt finthakket hvidløg, salt og peber, og bland. Steg i yderligere 1 minut.

  2. Hæld ærter, persille, parmesanost, pistacienødder og panko i foodprocessorens kande. Tilsæt de stegte svampe, og blend, indtil fyldet samles. Pak fyldet i husholdningsfilm, og form det til en pølse. Sæt til afkøling i køleskabet i mindst 2 timer.

  3. Skær butterdejen i to lange rektangler. Fjern fyldet fra husholdningsfilmen, og læg fyldet på dejen. Luk dejen ved at vikle den over fyldet, og skær den i stykker på 4 cm.

  4. Læg på en bageplade med bagepapir. Pensl med æggemasse, og drys birkes ovenpå. Bag ved 200 °C i ca. 25 minutter, indtil de er gyldenbrune.