Skip the navigation

Grundlæggende chokolade-ganache

KitchenAid-kok

Denne opskrift giver 2 slags chokoladeganache, afhængigt af hvor længe du lader den hvile efter blanding. Hæld den over eller sprøjt den på kager og andet bagværk.

chocolateganache_thumbnail.jpg

Grundlæggende chokolade-ganache

KitchenAid-kok

Denne opskrift giver 2 slags chokoladeganache, afhængigt af hvor længe du lader den hvile efter blanding. Hæld den over eller sprøjt den på kager og andet bagværk.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
I alt
15min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

600 g mørk chokolade

300 g piskefløde

Trin for trin

  1. Hæld fløden i en tykbundet gryde, og opvarm den til den simre. Hæld fløden over den mørke chokolade, og lad den stå i 2 minutter.

  2. Bland chokolade og fløde sammen ved omrøringshastighed, indtil det er helt kombineret. Dette tager ca. 2 minutter.

  3. Denne skinnende varme blanding kaldes "hældeganache" og kan hældes over kager og cupcakes eller bruges til chokoladefondue.

  4. For at lave en mere fast ganache: Dæk din hældeganache med husholdningsfilm, og lad den hvile ved stuetemperatur i mindst 4 timer. Hæld blandingen i skålen på køkkenmaskinen med piskeriset monteret, og pisk i 3 minutter ved hastighed 2, indtil farven på din ganache bliver lys og konsistensen så fast, at den kan sprøjtes ud. Dæk med husholdningsfilm, og lad det sætte sig ved stuetemperatur i yderligere 2 timer. Sprøjtes på kager og cupcakes.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.