Skip the navigation

Grundopskrift creme anglaise

KitchenAid-kok

Denne klassiske vaniljesauce er en fantastisk tilføjelse til enhver varm eller kold dessert. Lav den i forvejen, og opbevar den i køleskabet i op til 3 dage.

cremeanglaise_thumbnail.jpg

Grundopskrift creme anglaise

KitchenAid-kok

Denne klassiske vaniljesauce er en fantastisk tilføjelse til enhver varm eller kold dessert. Lav den i forvejen, og opbevar den i køleskabet i op til 3 dage.

Redskaber

HandMixer
Prep
10min
Madlavning
7min
I alt
17min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

250 ml fløde

70 ml sødmælk

1 vaniljestang

3 æggeblommer

40 g strøsukker

Trin for trin

  1. Tilsæt fløde, mælk, vaniljekorn og -stang til en tykbundet gryde, og opvarm ved medium varme. Lad blandingen simre, og fjern den fra kogepladen.

  2. Put æggeblommer og sukker i en skål. Bland ved hastighed 7, indtil blandingen er bleg, og piskeriset efterlader spor i overfladen, når det løftes.

  3. Sænk hastigheden til 1, og tilsæt langsomt den varme mælk til æggeblommeblandingen.

  4. Hæld cremen tilbage i gryden, og pisk den over mediumlav varme i mindst 7 minutter, eller indtil din crème anglaise dækker bagsiden af en ske. Du kan bruge den med det samme, eller opbevare den i køleskabet i op til 3 dage.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.