Skip the navigation

Grundopskrift: Crème brulée

KitchenAid-kok

Brug en ske til at knække det smeltede sukker oven på denne lækre dessert.

cremebrulee_thumbnail.jpg

Grundopskrift: Crème brulée

KitchenAid-kok

Brug en ske til at knække det smeltede sukker oven på denne lækre dessert.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
1h
I alt
1h15
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

5 æggeblommer

100 g + 6 spsk strøsukker

450 ml fløde

150 ml sødmælk

1 vaniljestang

Trin for trin

  1. Kom æggeblommerne og 100 g strøsukker i skålen på en køkkenmaskine med piskeriset monteret. Bland i 1 minut ved hastighed 1.

  2. Opvarm fløde, mælk og vanilje, indtil blandingen er varm. Lad blandingen hvile, indtil boblerne på overfladen er forsvundet.

  3. Tilsæt flødeblandingen til de piskede æggeblommer, mens du pisker ved hastighed 1.

  4. Fyld de ovnsikre skåle, og placér dem i en plade, der er halvt fyldt med varmt vand. Bag i 1 time ved 100 °C, og afkøl derefter i køleskabet i mindst 3 timer.

  5. Drys 1 spsk. strøsukkers over crème bruléerne og karamelliser med en gasbrænder.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg