Skip the navigation

Grundopskrift: Ragu

KitchenAid-kok

Den italienske klassiker, der kan tilfredsstille alle smagsløg.

Import-Recipe - Basics: ragu

Grundopskrift: Ragu

KitchenAid-kok

Den italienske klassiker, der kan tilfredsstille alle smagsløg.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
15min
Madlavning
2h40
I alt
2h55
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

3 løg

2 stilke bladselleri

5 gulerødder

1 kg oksebovsteak

1 tsk salt

1 tsk pepper

5 spsk olivenolie

70 g tomatpasta

800 g knuste tomater

250 ml rødvin

250 ml grøntsagsbouillon

1 krydderurtebundt

Trin for trin

  1. Skræl løg og gulerødder. Sæt snittejernet på din foodprocessor, og drej hastigheden til 1. Før løg, selleri og gulerødder gennem påfyldningstragten, så de bliver skåret ud i tern.

  2. Krydr kødet med peber og salt. Opvarm 2 spsk. olivenolie, og svits oksekødet, til det er brunet. Læg kødet på en tallerken.

  3. Opvarm den resterende olivenolie. Sautér grøntsagsternene i 5 minutter. Kom kødet tilbage i stegegryden, og tilsæt tomatpasta, dåsetomater, rødvin, grøntsagsbouillon, hvidløgsfed og krydderurtebundtet. Læg låget på gryden, og lad det simre i 1 time.

  4. Tag kødet op af saucen, og trævl det med en gaffel. Læg det trævlede oksekød tilbage i saucen, og lad det simre uden låg i 30 minutter mere.

  5. Server med pasta og revet parmesan.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg