Skip the navigation

Grundopskrift: Sukkerbrødskage

KitchenAid-kok

Blød og let sandkage, der er den perfekte base til lagkager og andre desserter.

Import-Recipe - Basic: Genoise sponge

Grundopskrift: Sukkerbrødskage

KitchenAid-kok

Blød og let sandkage, der er den perfekte base til lagkager og andre desserter.

Redskaber

HandMixer
Prep
20min
Madlavning
25min
I alt
45min
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

8 æg

250 g sukker

250 g mel

50 g smør

Trin for trin

  1. Kom sukker og æg i en stor varmebestandig skål. Sæt skålen over en gryde med vand, der simrer, og sørg for, at skålens bund ikke rører vandet. Start med at blande ved laveste hastighed, og øg gradvist til hastighed 6. Bland i mindst 8-10 minutter, indtil blandingen bliver bleg, tyk og fylder væsentligt mere.

  2. Fjern skålen fra gryden. Tilsæt sigtet mel i skålen, og vend det i blandingen.

  3. Tilsæt ca. 50 g af blandingen til smøret, og bland grundigt. Hæld blandingen tilbage i skålen.

  4. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg bagepapir i to runde kageforme. Fordel dejen i de 2 kageforme. Glat dejen ud, og bag i 20-25 minutter. Afkøl i køleskabet i 10 minutter. Tag kageformen af, og afkøl kagerne helt. Brug sandkagen som bunde til lagkager.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.