Gul peberfrugtpesto
Denne unikke pesto eksploderer med flavour og vil ruske op i dine smagsløg.
Gul peberfrugtpesto
Denne unikke pesto eksploderer med flavour og vil ruske op i dine smagsløg.
Redskaber
Ingredienser
1 gul peberfrugt
30 g parmesan
20 g pinjekerner
50 ml olivenolie
1/2 fed hvidløg
1/2 tsk salt
Trin for trin
Skær de gule peberfrugter i halve, og fjern de hvide ribber og kernerne. Skær de halve peberfrugter i to dele.
Læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 40 minutter ved 200 °C, indtil skindet er rynket, og peberfrugterne er brændte.
Lad dem køle af, og fjern skindet. Læg til side.
Kom parmesanosten i foodprocessoren, og pulser, indtil osten er fintrevet.
Tilsæt de gule peberfrugter, pinjekerner, olivenolie, hvidløg og salt. Sæt hastigheden på 2, og bland, indtil den danner en pasta.
Nyd pestoen med pasta, på en sandwich eller som dip.