Gyoza med grønsager
Dampende, krydrede smagsbomber, der er den perfekte snack eller forret til enhver fest.
Redskaber
Ingredienser
Servering
1
skalotteløg
250 g
blandede svampe
30 ml
sesamolie
30 ml
sojasauce
2
forårsløg
16
wonton-dejstykker
100 g
sesamfrø
-
smagsneutral olie til bagning
-
vand til dampning
Trin for trin
Denne opskrift giver 16 dumplings.
Skræl skalotteløget, og hak det groft. Hæld det i skålen på den trådløse minihakker.
Riv champignonerne i halve, og tilsæt dem til skålen på den trådløse minihakker.
Sæt hastighedskontrollen til indstilling 2, og tryk pulserings-/tænd-knappen ned for at hakke grøntsagerne groft.
Opvarm sesamolien, og bag champignonerne i 8 minutter.
Rør sojasaucen og det hakkede forårsløg i. Tilbered, indtil næsten alt vand er fordampet. Lad dem køle af.
Gør kanten af wonton-dejstykket fugtigt, og tilsæt en spiseskefuld svampe i midten af dejen. Klem eller fold dumplingen, så den er lukket.
Dyp undersiden af dumplingen i vand og derefter i sesamfrøene.
Opvarm lidt olie på en stegepande, og bag dine dumplings, indtil sesamfrøene er gyldne. Tilsæt vandet (pas på stænk), og læg låget på stegepanden. Damp i 8 minutter.