Halloween-småkager
Uhyggelige, små spøgelseskager, der passer perfekt til en Halloween-fest.
Halloween-småkager
Uhyggelige, små spøgelseskager, der passer perfekt til en Halloween-fest.
Redskaber
Ingredienser
155 g brunet smør, afkølet
130 g strøsukker
45 g brun farin
1 tsk vaniljeekstrakt
180 g hvidt mel
5 spsk kakaopulver
1/2 tsk salt
1/2 tsk natron
30 g flormelis
2 tsk mælk
Trin for trin
Hæld strøsukker, brun farin, brunet smør, kakaopulver, mel, natron, vaniljeekstrakt og salt i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret.
Indstil hastigheden til 4, og bland i 3 minutter, indtil alle ingredienser er godt blandet.
Pak dejen stramt ind i film, og lad den hvile i køleskab i mindst 30 minutter.
Rul dejen ud med mel på bordet, og brug en kageudstikker til at skære Halloween-formede småkager ud.
Læg småkagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 15 minutter ved 170 °C i en forvarmet ovn.
Lad småkagerne køle helt af på en bagerist, før du smører glasur på.
Bland flormelis og mælk i en separat skål, og rør det grundigt sammen med en ske. Hvis din glasur er for tyk, kan du tilføje 1/2 tsk. mælk.
Hæld glasuren i en dekorationspen eller en sprøjtepose, og put glasuren på småkagerne.