Skip the navigation

Hasselnøddemælk

KitchenAid-kok

En plantebaseret chokolademælk uden laktose og med en nøddeagtig smag.

hazelnutmilk thumbnail

Hasselnøddemælk

KitchenAid-kok

En plantebaseret chokolademælk uden laktose og med en nøddeagtig smag.

Redskaber

Blender
Prep
10min
Hvile
1h
I alt
1h10
Servering
6
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

150 g hasselnødder

1 l vand

2 1/2 spsk. kakaopulver, usødet

1 tsk. vaniljeekstrakt

1 spsk. ahornsirup

1/4 tsk. salt

Trin for trin

  1. Dæk hasselnødderne med kogende vand, og lad dem ligge i blød i mindst 1 time eller op til 12 timer. Dræn de opblødte hasselnødder, og hæld dem i KitchenAid-blenderen. Tilsæt frisk vand.

  2. Bland ved hastighed 5 i 1 minut, indtil blandingen er cremet og ensartet. Dræn gennem et stykke gaze eller et tyndt viskestykke. Pres al overskydende væske ud.

  3. Hæld hasselnøddemælken i blenderen, og tilsæt kakaopulver, vaniljeekstrakt, ahornsirup og salt. Bland ved hastighed 5, indtil alt er blandet sammen.

  4. Opbevar mælken i en forseglet flaske eller krukke i op til 4 dage i køleskabet. Ryst inden servering.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg