Redskaber
Ingredienser
300 ml piskefløde
300 g friske hindbær
150 g hindbærmarmelade
200 ml varmt vand
100 g mascarpone
175 g sukker
36 lady fingers
Trin for trin
Kom fløde og sukker i køkkenmaskinens skål med trådpiskeriset monteret. Pisk ved hastighed 8, indtil der dannes faste toppe.
Sæt hastigheden til 4 og bland, indtil alle ingredienserne lige netop er blandet sammen. Bland ikke for meget.
Tilsæt hindbærsyltetøj og varmt vand i en separat køkkenmaskineskål. Fastgør et trådpiskeris til køkkenmaskinen, og bland ved omrøringshastighed.
Sigt hindbærblandingen, så der ikke er frø tilbage i hindbærvandet. Dyp ladyfingrene et øjeblik i hindbærvandet.
Placer et lag af de opblødte ladyfingre i bunden af en dyb serveringsbakke. Fordel en tredjedel af flødeblandingen ud over ladyfingrene.
Gentag, indtil der ikke er nogen ladyfingre tilbage. Fyld op med et sidste lag cremeblanding.
Dæk bakken med film, og sæt den i køleskabet i mindst 4 timer.
Kom hindbær oven på tiramisuen, og pynt med flormelis inden servering.