Skip the navigation

Hjemmebagte bagels

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
bagels_thumbnail.jpg

Det er en idiotsikker opskrift på lækre New York-bagels.

Duration
I alt2h25
Prep1h40
Madlavning45min

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

280 ml

lunkent vand

20 g

strøsukker

7 g

tørgær

440 g

hvidt mel

2 tsk

salt

2 spsk

birkes

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 8 bagels.

  2. Tilsæt vand, strøsukker og tørgær til kanden på en foodprocessor med dejkrogen monteret. Pulser 5 gange, og lad det hvile i 5 minutter.

  3. Tilsæt halvdelen af melet, og begynd at blande ved hastighed 1. Tilsæt gradvist resten af melet. Bland, indtil dejen er ensartet og klæbrig. Hæld dejen over i en olieret skål, og lad den hæve i 1 time på et varmt sted.

  4. Slå den hævede dej ned, og skær den i 8 lige store stykker. Rul dejen til kugler, og lav et hul ved at trykke din pegefinger ned gennem midten på dejkuglerne. Sving dejen rundt om din finger for at skabe en 4 cm bred åbning. Lad hvile i 10 minutter.