Skip the navigation

Hjemmebagte tiramisu

KitchenAid-kok

Denne lagdelte dessert med kiks opblødt i kaffe og cremet mascarpone er meget populær.

tiramisu_thumbnail.jpg

Hjemmebagte tiramisu

KitchenAid-kok

Denne lagdelte dessert med kiks opblødt i kaffe og cremet mascarpone er meget populær.

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
30min
Indstilling
6h
I alt
6h30
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

ml 200 espresso

4 æg

70 g strøsukker

500 g mascarpone

300 g ladyfingers

3 spsk kakaopulver

Valgfrit flødeskum

Trin for trin

  1. Bryg 200 ml espresso. Lad det køle helt af.

  2. Del æggene i blommer og hvider, og hæld blommerne i køkkenmaskinens skål med piskeriset påsat. Tilsæt strøsukkeret, og bland ved hastighed 8, indtil de er hvide.

  3. Sænk til hastighed 4, og tilsæt mascarpone.

  4. Pisk æggehviderne ved hastighed 10, indtil de er stive.

  5. Vend forsigtigt de piskede æggehvider i mascarpone-blandingen ved omrøringshastighed, indtil blandingen er godt blandet.

  6. Dyp ladyfingers i espressoen, og læg dem på en bakke. Øs op og spred 1/3 af mascarpone-fyldet over. Gentag dette trin 3 gange. Lad den hvile i køleskabet i mindst 6 timer. Drys med kakaopulver før servering.

  7. Sprøjt flødeskum oven på det sidste mascarpone-lag for at få det til at se ekstra festligt ud.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.