Hjemmelavede fyldte peberfrugter
En lækker middag fyldt med smag. Server med brød og en enkel tomatsauce.
Hjemmelavede fyldte peberfrugter
En lækker middag fyldt med smag. Server med brød og en enkel tomatsauce.
Redskaber
Ingredienser
3 rød peberfrugt
500 g oksebovsteak
2 løg
2 fed hvidløg
150 g bacon af svinekød
1 håndfuld basilikum
2 tsk salt
1,5 tsk peber
100 g parmesan
3 spsk olivenolie
600 g cherrytomater på dåse
30 g tomatpasta
250 g kogte ris
Trin for trin
Skær toppene af peberfrugterne, og fjern kernerne. Læg dem på en bageplade, og bag dem i ovnen i 10 minutter ved 190 °C indtil lige før de er færdigbagt.
Kør oksekød, løg, hvidløg, basilikum og bacon gennem kødhakkerens påfyldningstragt med den mellemgrove hulskive. Kør parmesanen gennem kødhakkeren med den fine hulskive. Læg 3 spsk. ost til side til senere brug. Bland alle de formalede ingredienser sammen.
Opvarm olivenolien, og brun kødet. Tilsæt dåsetomater og kogte ris, og steg i yderligere 8 minutter.
Fyld de forbagte peberfrugter med kødblandingen. Læg dem på en bageplade, og bag i 25 minutter ved 190 °C. Drys den resterende ost oven på peberfrugterne efter 15 minutter i ovnen.