Skip the navigation

Hjemmelavede fyldte peberfrugter

KitchenAid-kok

En lækker middag fyldt med smag. Server med brød og en enkel tomatsauce.

stuffedbellpepper_thumbnail.jpg

Hjemmelavede fyldte peberfrugter

KitchenAid-kok

En lækker middag fyldt med smag. Server med brød og en enkel tomatsauce.

Redskaber

StandMixer
MeatGrinder
Prep
20min
Madlavning
35min
I alt
55min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

3 rød peberfrugt

500 g oksebovsteak

2 løg

2 fed hvidløg

150 g bacon af svinekød

1 håndfuld basilikum

2 tsk salt

1,5 tsk peber

100 g parmesan

3 spsk olivenolie

600 g cherrytomater på dåse

30 g tomatpasta

250 g kogte ris

Trin for trin

  1. Skær toppene af peberfrugterne, og fjern kernerne. Læg dem på en bageplade, og bag dem i ovnen i 10 minutter ved 190 °C indtil lige før de er færdigbagt.

  2. Kør oksekød, løg, hvidløg, basilikum og bacon gennem kødhakkerens påfyldningstragt med den mellemgrove hulskive. Kør parmesanen gennem kødhakkeren med den fine hulskive. Læg 3 spsk. ost til side til senere brug. Bland alle de formalede ingredienser sammen.

  3. Opvarm olivenolien, og brun kødet. Tilsæt dåsetomater og kogte ris, og steg i yderligere 8 minutter.

  4. Fyld de forbagte peberfrugter med kødblandingen. Læg dem på en bageplade, og bag i 25 minutter ved 190 °C. Drys den resterende ost oven på peberfrugterne efter 15 minutter i ovnen.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.