Redskaber
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt
Hjemmelavet pumpkin spice latte
KitchenAid-kok
Denne sæsonbestemte drik blander traditionelle efterårskrydderier med dampet mælk og espresso. Nyd den pyntet med flødeskum!
Redskaber
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt
Ingredienser
1 knivspids kanel
1 knivspids ingefær
1 knivspids muskatnød
1 knivspids nelliker
1/2 spsk brun farin
230 ml mælk
1 tsk vaniljeekstrakt
2 spsk græskarpuré
50 ml espresso
Trin for trin
Bland krydderier og sukker.
Kom krydderier, sukker og mælk i gryden ved middelhøj varme, og pisk forsigtigt.
Pisk vaniljeekstrakt og græskarpuré i, og lad det simre i 5 minutter.
Imens hælder du det dobbelte espressoshot i dit yndlingskrus.
Kom mælkeblandingen i espressoen.
Pynt med flødeskum, og drys med friskrevet kanel.
Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.