emeagif
Skip the navigation

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt
12 Pumpkin spiced latte.JPG

Hjemmelavet pumpkin spice latte

KitchenAid-kok

Denne sæsonbestemte drik blander traditionelle efterårskrydderier med dampet mælk og espresso. Nyd den pyntet med flødeskum!

Redskaber

CoffeeMachine
Prep
5min
I alt
5min
Servering
1
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

1 knivspids kanel

1 knivspids ingefær

1 knivspids muskatnød

1 knivspids nelliker

1/2 spsk brun farin

230 ml mælk

1 tsk vaniljeekstrakt

2 spsk græskarpuré

50 ml espresso

Trin for trin

  1. Bland krydderier og sukker.

  2. Kom krydderier, sukker og mælk i gryden ved middelhøj varme, og pisk forsigtigt.

  3. Pisk vaniljeekstrakt og græskarpuré i, og lad det simre i 5 minutter.

  4. Imens hælder du det dobbelte espressoshot i dit yndlingskrus.

  5. Kom mælkeblandingen i espressoen.

  6. Pynt med flødeskum, og drys med friskrevet kanel.

  7. Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.