Skip the navigation

Honningcupcakes med kandiseret pistacie

KitchenAid-kok

Lette og luftige vaniljecupcakes lavet med ægte vaniljebønner og lavendel under et lag kandiserede pistacienødder, lavendel og honningsmørcreme.

honeycupcakes wallpaper

Honningcupcakes med kandiseret pistacie

KitchenAid-kok

Lette og luftige vaniljecupcakes lavet med ægte vaniljebønner og lavendel under et lag kandiserede pistacienødder, lavendel og honningsmørcreme.

Redskaber

StandMixer
Sifter
Prep
15min
Madlavning
30min
I alt
45min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

4 tbsp + 2 tbsp honning

100 g pistacie

12 g farin

1 en knivspids salt

170 g Usaltet smør, blødt

180 g stødt melis

1/2 tsk. vaniljeekstrakt

3 store æg fra fritgående høns

180 g mælk

45 ml cremefraiche

300 g hvidt mel

8 g bagepulver

2 tsk. hakket, tørret, usprøjtet lavendel

Trin for trin

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Smør en lille muffinform, og drys den med mel.

  2. Sæt sigtetilbehøret på køkkenmaskinen (med fladpiskeren), og tryk på "Tara" for at nulstille vægten.

  3. Tilsæt stødt melis til ingredienstragten, og vej. Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og sigt melet ned i en skål.

  4. Tilsæt smør, vanilje og 2 spsk. honning, mens sukkeret sigtes i, og pisk, indtil det er lyst og luftigt. Tilsæt æggene én ad gangen.

  5. Bland mælk og cremefraiche i en separat skål. Tilsæt blandingen til smørblandingen, og rør rundt, indtil den er helt blandet.

  6. Tilsæt mel og bagepulver til ingredienstragten for at veje det. Tryk på "Tara" mellem hver ingrediens. Omrør ingredienserne i tragten for at blande dem. Sæt køkkenmaskinen på "omrør", og sigt melet og bagepulveret ned i skålen. Tilsæt lavendel, og rør rundt, indtil det lige er blandet sammen. Maks. 1 minut.

  7. Skrab blandingen ned i den klargjorte muffinform, og bag den i ovnen i 15-18 minutter, eller indtil en spyd, der indføres i midten, kommer rent ud. Tag forsigtigt kagen ud af formen, og sæt den på en rist for at køle helt af.

  8. Mens kagen køler af, skal du tilberede pistacienødderne. Rør 4 spsk. honning og pistacienødder sammen. Fordel pistacienødderne i 1 lag i en lav bageplade, og drys med sukker og salt. Bag i midten af ovnen i 15 minutter, rør rundt, og bag i yderligere 5 minutter.

  9. Overfør til et ark bagepapir eller sølvpapir, mens de stadig er varme, og skil hurtigt pistacienødder fra med en gaffel. Afkøl fuldstændigt (ca. 1 time), og fjern nødderne fra bagepapiret. Bræk store stykker i mindre dele.

  10. Pynt kagerne med et stænk honning og de kandiserede pistacienødder.

JAN25 - D2C PDP banner - Winter Sale

Vinterudsalg