Isafkølet rystet espresso med brun farin og havre
Glæd dine smagsløg med et strejf af sødme og salt i denne herlige drik.
Redskaber
Ingredienser
Servering
115 g
brunt sukker
125 ml
vand
1/2 tsk.
vaniljeekstrakt
en knivspids
salt
2 shots
espresso
125 ml
havre mælk
Trin for trin
Mål vand og brun farin i en lille kasserolle.
Bring blandingen i kog, og skru derefter ned for varmen, så det simrer, og tilbered i 9-10 minutter, indtil den begynder at tykne.
Tag af varmen, og rør vanilje og salt i.
Afkøl.
Tilbered et dobbelt espressoshot i din yndlingskop.
Lad espressoen køle af i 5-10 minutter, før du tilsætter havre mælk i en drinkshaker.
Tilsæt 2 tsk. brun farinsirup, og ryst i 30 sekunder
Fyld det høje glas med is, og hæld latte over.
Tilføj et sugerør.