Skip the navigation

Isafkølet rystet espresso med brun farin og havre

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
BrownSugarIcedOatMilk_wallpaper.jpg

Glæd dine smagsløg med et strejf af sødme og salt i denne herlige drik.

Duration
I alt25min
Prep25min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

115 g

brunt sukker

125 ml

vand

1/2 tsk.

vaniljeekstrakt

en knivspids

salt

2 shots

espresso

125 ml

havre mælk

Trin for trin

  1. Mål vand og brun farin i en lille kasserolle.

  2. Bring blandingen i kog, og skru derefter ned for varmen, så det simrer, og tilbered i 9-10 minutter, indtil den begynder at tykne.

  3. Tag af varmen, og rør vanilje og salt i.

  4. Afkøl.

  5. Tilbered et dobbelt espressoshot i din yndlingskop.

  6. Lad espressoen køle af i 5-10 minutter, før du tilsætter havre mælk i en drinkshaker.

  7. Tilsæt 2 tsk. brun farinsirup, og ryst i 30 sekunder

  8. Fyld det høje glas med is, og hæld latte over.

  9. Tilføj et sugerør.