Iskaffe med banancreme
Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!
Redskaber
Ingredienser
Servering
2 shots
espresso
270 ml
vand
2
frossen banan, skåret i skiver
200 ml
mælk
1 tsk.
vaniljepasta
Trin for trin
Denne opskrift er til to kopper iskaffe.
Lav et dobbeltshot espresso med KitchenAids espressomaskine. Tilsæt 270 ml varmt vand ved hjælp af dampdysen, og lad den køle ned til stuetemperatur.
Anbring den frosne banan i K400-blenderen for at lave banancremen. Tilsæt mælk og vaniljepasta, og blend ved indstillingen for isdrikke, indtil blandingen er ensartet og cremet.
Hæld knust is i glassene. Hæld den afkølede kaffe over isen. Hæld banancremen i hvert glas. Bland godt for at indarbejde smagene.