Skip the navigation

Iskaffe med banancreme

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
bananacreamicedcoffee thumbnail

Prøv denne lækre blanding af blød kaffe med cremet banansmag for at kickstarte din dag!

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

2 shots

espresso

270 ml

vand

2

frossen banan, skåret i skiver

200 ml

mælk

1 tsk.

vaniljepasta

Trin for trin

  1. Denne opskrift er til to kopper iskaffe.

  2. Lav et dobbeltshot espresso med KitchenAids espressomaskine. Tilsæt 270 ml varmt vand ved hjælp af dampdysen, og lad den køle ned til stuetemperatur.

  3. Anbring den frosne banan i K400-blenderen for at lave banancremen. Tilsæt mælk og vaniljepasta, og blend ved indstillingen for isdrikke, indtil blandingen er ensartet og cremet.

  4. Hæld knust is i glassene. Hæld den afkølede kaffe over isen. Hæld banancremen i hvert glas. Bland godt for at indarbejde smagene.