Redskaber
Iskold kokosmatcha
Denne uklare, cremede matcha-islatte med et forfriskende hint af kokosnød giver en perfekt frisk, energigivende tår.
Redskaber
Ingredienser
2 tsk. matchapulver
45 ml vand
60 ml fløde
30 ml mælk
8 isterninger
200 ml kokosvand
Trin for trin
Opvarm vandet i en KitchenAid-kedel til præcis 80 °C, eller følg vejledningen på pakken.
Pisk matchapulveret med 45 ml varmt vand fra kedlen i en skål eller kop, indtil det er helt opløst og skummende.
Kombiner matcha med fløde og mælk, og brug derefter en mælkeskummer til at piske, indtil det er tykt.
Læg 3-4 isterninger i hvert glas, og hæld kokosvand i.
Hæld langsomt den skummede matchablanding over isen og kokosvandet, så der dannes et uigennemsigtigt, grønt lag. Rør rundt, før du drikker, og tilsæt endelig lidt sødemiddel, hvis du ønsker.