Ispinde med kaffe
Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!
Redskaber
Ingredienser
Servering
300 ml
espresso
120 ml
kondenseret mælk
200 ml
mælk
3 spsk.
mokkabønner af mørk chokolade
Trin for trin
Denne opskrift giver 8 ispinde.
Lav 5 dobbeltshots espresso med KitchenAids espressomaskine. Lad kaffen køle af til stuetemperatur.
Bland mælken med 50 ml kondenseret mælk, og fordel den mellem de 8 isforme. Læg i fryseren i 1 time.
Bland den afkølede kaffe med resten af den kondenserede mælk. Tag isformene ud igen, og fordel kaffeblandingen i dem. Læg i fryseren i 1 time.
Tag isformene ud igen, og sæt en ispind i hver form. Hak mokkabønnerne, og drys dem over ispindene. Frys i yderligere 6 timer eller natten over.