Skip the navigation

Ispinde med kaffe

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
coffeepopsicles1.JPG

Forfriskende ispinde med kaffe er en perfekt lækkerbisken på en varm dag!

Duration
I alt8h20
Prep20min
Indstilling8h

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

300 ml

espresso

120 ml

kondenseret mælk

200 ml

mælk

3 spsk.

mokkabønner af mørk chokolade

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 8 ispinde.

  2. Lav 5 dobbeltshots espresso med KitchenAids espressomaskine. Lad kaffen køle af til stuetemperatur.

  3. Bland mælken med 50 ml kondenseret mælk, og fordel den mellem de 8 isforme. Læg i fryseren i 1 time.

  4. Bland den afkølede kaffe med resten af den kondenserede mælk. Tag isformene ud igen, og fordel kaffeblandingen i dem. Læg i fryseren i 1 time.

  5. Tag isformene ud igen, og sæt en ispind i hver form. Hak mokkabønnerne, og drys dem over ispindene. Frys i yderligere 6 timer eller natten over.