Redskaber
Ingredienser
2 fersken
2 nektarin
1,2 l vand
100 ml honning
5 kviste rosmarin
3 poser hvid ferskente
2 citronsaft
Trin for trin
Skær ferskner og nektariner i skiver. Kom dem i en gryde. Tilsæt 500 ml vand, honning og rosmarin. Bring blandingen i kog, og lad den simre ved mellemlav varme i 15 minutter. Mos frugten forsigtigt med en træske. Filtrer i si, og lad det køle helt af.
Kog 700 ml vand indtil det er 80 °C. Put teposer i en tekande. Hæld vandet i tekanden, og lad det trække i 3 minutter. Smid teposerne ud, og lad teen køle helt af. Hæld teen op i en kande.
Tilsæt nektarin- og ferskensiruppen til teen. Pres to citroner, og tilsæt saften til teen.
Sæt det i køleskabet i 1 time, og server med isterninger og rosmarinkviste.