Redskaber
Isterninger med kirsebærlimonade
Søde kirsebæristerninger, der giver din friske limonade et tvist af farve og smag.
Redskaber
Ingredienser
200 g stenfri kirsebær
30 ml citronsaft
3 spsk. agavesirup
100 ml kirsebærsaft
Trin for trin
Kom kirsebær, citronsaft og agavesirup i minihakkeren. Blend, indtil det er glat og godt blandet.
Hæld blandingen gennem en fin si for at fjerne eventuelt frugtkød, så du får en silkeblød kirsebærpuré. Rør kirsebærsaften i blandingen, og hæld den derefter over i en isterningform. Frys natten over, indtil den er fast.
Når du er klar til servering, lægges et par kirsebæristerninger i et glas og toppes med afkølet limonade uden brus. Når isterningerne langsomt smelter, tilfører de limonaden en livlig farve og en rig kirsebærsmag.