emeagif
Skip the navigation

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
Hvile
12h
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt
cherry-lemonade-ice-cubes

Isterninger med kirsebærlimonade

KitchenAid-kok

Søde kirsebæristerninger, der giver din friske limonade et tvist af farve og smag.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
Hvile
12h
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

200 g stenfri kirsebær

30 ml citronsaft

3 spsk. agavesirup

100 ml kirsebærsaft

Trin for trin

  1. Kom kirsebær, citronsaft og agavesirup i minihakkeren. Blend, indtil det er glat og godt blandet.

  2. Hæld blandingen gennem en fin si for at fjerne eventuelt frugtkød, så du får en silkeblød kirsebærpuré. Rør kirsebærsaften i blandingen, og hæld den derefter over i en isterningform. Frys natten over, indtil den er fast.

  3. Når du er klar til servering, lægges et par kirsebæristerninger i et glas og toppes med afkølet limonade uden brus. Når isterningerne langsomt smelter, tilfører de limonaden en livlig farve og en rig kirsebærsmag.

 JUN25 - D2C PDP - 40% off second item

Smid 2 gaver i din kurv og få 40% rabat på en af dem