emeagif
Skip the navigation

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
Hvile
12h
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt
cherry-lemonade-ice-cubes

Isterninger med kirsebærlimonade

KitchenAid-kok

Søde kirsebæristerninger, der giver din friske limonade et tvist af farve og smag.

Redskaber

FoodProcessor
Prep
5min
Hvile
12h
I alt
5min
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

200 g stenfri kirsebær

30 ml citronsaft

3 spsk. agavesirup

100 ml kirsebærsaft

Trin for trin

  1. Kom kirsebær, citronsaft og agavesirup i minihakkeren. Blend, indtil det er glat og godt blandet.

  2. Hæld blandingen gennem en fin si for at fjerne eventuelt frugtkød, så du får en silkeblød kirsebærpuré. Rør kirsebærsaften i blandingen, og hæld den derefter over i en isterningform. Frys natten over, indtil den er fast.

  3. Når du er klar til servering, lægges et par kirsebæristerninger i et glas og toppes med afkølet limonade uden brus. Når isterningerne langsomt smelter, tilfører de limonaden en livlig farve og en rig kirsebærsmag.

Tørstig efter drinks? Se nye opskrifter

GENNEMSE ALLE OPSKRIFTER

Fantastiske værktøjer til drikkevarer