Skip the navigation

Kaffeis

KitchenAid-kok

Udover islatte er kaffeis den bedste måde at holde sig kølig om sommeren!

coffeeicecream_thumbnail.jpg

Kaffeis

KitchenAid-kok

Udover islatte er kaffeis den bedste måde at holde sig kølig om sommeren!

Redskaber

StandMixer
IceCreamMaker
Prep
45min
Indstilling
24h
Madlavning
10min
I alt
24h55
Servering
6
Sværhedsgrad
Nemt

Ingredienser

400 ml heavy cream

400 ml whole milk

130 g sugar

5 egg yolks

2 tbsp instant coffee, good quality

Trin for trin

  1. Hæld fløde, mælk, sukker og salt i en gryde. Opvarm blandingen ved middel varme under omrøring, indtil sukkeret er smeltet. Må ikke koges.

  2. Hæld æggeblommerne i skålen til køkkenmaskinen med pisketilbehøret monteret, og bland ved hastighed 4 i 2 minutter.

  3. Hæld langsomt 200 ml af den varme flødeblanding ned i æggene, mens køkkenmaskinen kører. Hæld æggeblandingen tilbage i gryden, og tilbered den ved middelhøj varme (må ikke koge) under omrøring med en træske, indtil blandingen er tyk som en let flydende creme. Dette tager ca. 15 minutter. Tilsæt pulverkaffen, og bland, indtil den er opløst.

  4. Hæld isen i en lufttæt beholder, og afkøl helt. Sæt den i køleskabet og afkøl natten over.

  5. Sæt den frosne KitchenAid-skål til isfremstilling fast på køkkenmaskinen. Indstil køkkenmaskinen til "OMRØRING", og hæld den kolde isblanding i fryseskålen, mens køkkenmaskinen kører. Lad køkkenmaskinen røre i isblandingen i 20 minutter eller indtil den får konsistens som softice. Hæld isen i en beholder, og sæt den i fryseren i 4 timer, eller indtil den er fast.

NOV24 - D2C BF PDP banner - General

BLACK FRIDAY Op til -30%

Det er tid til at gøre det til dit med fantastiske tilbud på hele vores hjemmeside.