Karry-kokossuppe med grønsager
Redskaber
Ingredienser
Servering
420 ml
grøntsagsbouillon eller vand
420 ml
kokosmælk på dåse
140 g
rå, usaltede cashewnødder
1 spsk
friskpresset limesaft
1 spsk
glutenfri tamari
1 spsk
friskhakket ingefær
1/2 tsk
stærk karrypulver
1/2 tsp
løgpulver
1/2 tsp
hvidløgspulver
1/4 tsk
havsalt, plus mere efter smag
1/8 tsk
cayennepeber
1
zucchini, spiraliseret til nudler
1
rød peberfrugt, i julienneskåret
14 g
finthakket koriander
Trin for trin
Kom alle suppeingredienser ned i blenderskålen til din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på og stil blenderen på Adapti-Blend™ suppe-programmet.
Blend indtil maskinen slukker af sig selv. Alternativt kan du blende på hastighed 1 i 5 minutter og derefter øge hastigheden gradvist til 10.
Suppen er varm i blenderen. Fordel suppen ligeligt mellem fire suppeskåle og tilføj lige store mængder squash-nudler, peberfrugt, koriander og nødder. Serveres med limebåde og nydes med det samme.