Skip the navigation

Karrysuppe med kokos og gulerødder

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
carrotcurrycoconutsoup thumbnail

Denne thailandsk-inspirerede suppe er fyldt med krydret smag.

Duration
I alt45min
Prep15min
Madlavning30min

Redskaber

HandBlenderHandBlender

Ingredienser

Servering

1 spsk.

kokosolie

2

skalotteløg

2 cm

ingefær-

500 g

gulerødder

1

hvidløgsfed

1 spsk.

rød karrypasta

750 ml

grøntsagsbouillon

60 ml

fuldfed kokosmælk

Trin for trin

  1. Smelt kokosolien ved mellemhøj varme. Skræl og hak skalotteløg, ingefær, gulerødder og hvidløg groft. Sauter smagsgiverne og gulerødderne i 5 minutter.

  2. Skift til lav larme, tilsæt karrypasta, og sauter i yderligere 5 minutter. Tilsæt bouillonen, dæk gryden med et låg, og lad suppen simre i ca. 30 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

  3. Hæld suppen over i blenderglasset, tilsæt kokosmælk, og bland, indtil suppen er helt jævn.

  4. Servér med toppings som f.eks. sprød chiliolie, koriander og sprøde ristede kikærter.