Redskaber
Kastanjesuppe
Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.
Redskaber
Ingredienser
2 skalotteløg
2 gulerødder
2 stalks bladselleri
1 hel porre
1 spsk smør
200 g kogte kastanjer
750 ml grønsagsbouillon
1 frisk laurbærblad
2 kviste frisk timian
2 kviste frisk persille
1 kviste frisk rosmarin
150 ml madlavningsfløde
40 g hasselnødder, hakkede
Trin for trin
Skalotteløg og gulerod skrælles og hakkes. Bladselleri og porrer vaskes og hakkes.
Smelt smørret i en kasserolle, og steg grøntsagerne i ca. 10 minutter.
Tilsæt kastanjer og bouillon. Bind de friske urter sammen til en buket, og læg dem i suppen.
Lad suppen simre i 20 minutter, indtil grøntsagerne er møre.
Put den ledningsfri stavblender i suppen. Tryk på den justerbare hastighedsknap og håndknappen samtidigt, og blend suppen, indtil den er helt jævn.
Pynt med fløde, persille og hakkede hasselnødder.