Skip the navigation

Kastanjesuppe

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Chestnut soup

Denne cremede kastanjesuppe kan bruges som en lækker forret eller et sundt måltid alene.

Duration
I alt30min
Prep10min
Madlavning20min

Redskaber

HandBlenderHandBlender

Ingredienser

2

skalotteløg

2

gulerødder

2 stalks

bladselleri

1 hel

porre

1 spsk

smør

200 g

kogte kastanjer

750 ml

grønsagsbouillon

1

frisk laurbærblad

2 kviste

frisk timian

2 kviste

frisk persille

1 kviste

frisk rosmarin

150 ml

madlavningsfløde

40 g

hasselnødder, hakkede

Trin for trin

  1. Skalotteløg og gulerod skrælles og hakkes. Bladselleri og porrer vaskes og hakkes.

  2. Smelt smørret i en kasserolle, og steg grøntsagerne i ca. 10 minutter.

  3. Tilsæt kastanjer og bouillon. Bind de friske urter sammen til en buket, og læg dem i suppen.

  4. Lad suppen simre i 20 minutter, indtil grøntsagerne er møre.

  5. Put den ledningsfri stavblender i suppen. Tryk på den justerbare hastighedsknap og håndknappen samtidigt, og blend suppen, indtil den er helt jævn.

  6. Pynt med fløde, persille og hakkede hasselnødder.