Redskaber
Kirsebærvinaigrette
En syrlig-sød kirsebærdressing, som er blandet til en jævn konsistens med balsamicoeddike og honning, er perfekt til at give enhver salat et friskt pift.
Redskaber
Ingredienser
100 g friske eller frosne kirsebær
30 ml balsamicoeddike
1 spsk. honning
1/4 tsk. salt
1/8 tsk. peber
60 ml olivenolie
1/4 skalotteløg, i tern
Trin for trin
Tilsæt kirsebær, balsamicoeddike, honning, salt og peber til minihakkeren. Blend, indtil kirsebærrene er fuldstændigt hakket, og blandingen er jævn.
Tilsæt kirsebær, balsamicoeddike, honning, salt og peber til minihakkeren. Blend, indtil kirsebærrene er fuldstændigt hakket, og blandingen er jævn.
Tilsæt skalotteløgene, og blend kortvarigt, indtil den lige netop er sammenblandet.
Hæld i en krukke, opbevar i køleskabet, og server afkølet på din yndlingssalat.