Skip the navigation

Kyllingegryde

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Chicken stew

Denne gryderet med kylling giver dig et enkelt, nærende måltid midt på ugen.

Duration
I alt1h45
Prep15min
Madlavning1h30

Redskaber

FoodProcessorAttachmentFoodProcessorAttachment
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

2

kyllingelår

1,5

løg

1 fed

hvidløg

3

gulerødder

150 g

champignoner

3 spsk

tomatopuré

4,5 kviste

frisk timian

4,5 kviste

frisk rosmarin

4,5 spsk

smør

3/4 spsk

paprika

1,5 l

hønsebouillon

50 ml

tyk fløde

knivspids

salt og peber

Trin for trin

  1. Krydr kyllingelårene godt på begge sider med salt, peber og paprika.

  2. Kom halvdelen af smørret på en pande, og tilsæt kyllingelår. Steg kyllingelårene på hver side i 4-5 minutter, og stil dem derefter til side.

  3. Skræl løg og hvidløg. Sæt foodprocessor med ternudskæringssættet monteret på køkkenmaskinen. Skub løg og hvidløg igennem det ved hastighed 4.

  4. Udskift ternudskæringssættet med snitteskiven, og skær gulerødder og champignoner i skiver ved hastighed 4.

  5. Kom resten af smørret på en tung stegepande, og steg løg og hvidløg i ca. 3 minutter.

  6. Rør tomatpasta, timian og rosmarin i, og smag til med salt og peber. Tilsæt gulerødder og champignoner.

  7. Tilsæt hønsebouillon, og læg kyllingen i gryden.

  8. Bring kyllingegryden i kog, læg låg på, og lad den koge ved lav varme i en time.

  9. Rør fløden i, smag til, og kog uden låg i 10 minutter.