Skip the navigation

Lavakager

KitchenAid-kok

En lille, men mægtig kage med fyldig, smeltet chokolade indeni.

moltenlavacakes_thumbnail.jpg

Lavakager

KitchenAid-kok

En lille, men mægtig kage med fyldig, smeltet chokolade indeni.

Redskaber

StandMixer
Prep
15min
Madlavning
12min
I alt
27min
Servering
4
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser

170 g smør

255 g mørk chokolade

3 æg

3 æggeblommer

75 g strøsukker

40 g hvidt mel

1/4 tsk. salt

Trin for trin

  1. Smelt smør og chokolade over et vandbad, og stil det til side for at køle lidt af. Kom æggene, æggeblommerne og strøsukker i skålen på en køkkenmaskine med piskeriset monteret. Bland ved hastighed 4, indtil blandingen bliver tyk og skummende.

  2. Tilsæt mel og salt, og bland i ved hastighed 2. Hæld langsomt den smeltede chokolade i.

  3. Smør 4 bageforme, og drys dem med lidt mel. Fordel dejen i bageformene.

  4. Bag i 12 minutter ved 215 °C. Lad dem hvile i 3 minutter, før de sættes på en tallerken.

  5. Servér med is.

OCT24 - D2C PDP banner  - Free bread bowl

Gratis brødskål!

Gratis brødskål (værdi 1599 DKK) når du køber en røremaskine - Artisan by You.