Skip the navigation

Luftig middelhavscouscous

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
mediterraneancouscous_thumbnail.jpg

Lær, hvordan du laver en helt luftig couscous!

Duration
I alt20min
Prep15min
Madlavning5min

Redskaber

KettleKettle

Ingredienser

Servering

1 spsk.

olivenolie

160 g

couscous

1 tsk.

bouillonpulver

230 ml

vand

30 g

mynte

30 g

bredbladet persille

1

rødløg

3

tomat

30 g

gyldne rosiner

3 spsk.

citronsaft

Trin for trin

  1. Denne opskrift giver 3 portioner.

  2. Opvarm olivenolien på en pande ved mellemhøj varme. Tilsæt couscous, og tilbered under jævnlig omrøring, indtil couscoussen bliver gylden.

  3. Kog vandet i en KitchenAid-elkedel, temperatur 100 °C.

  4. Anbring couscoussen i en varmebestandig skål. Tilsæt bouillonpulver og 230 ml varmt vand. Sæt låget på skålen, og lad det hvile i 10 minutter.

  5. Tag låget af, og løft let op i couscoussen med en gaffel.

  6. Hak mynte og persille. Skræl rødløget, og skær det fint. Fjern kernen fra tomaterne, og skær tomaterne i små tern. Tilføj til couscoussen.

  7. Tilføj gyldne rosiner og citronsaft. Bland og server med det samme, eller opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet.