Luftig middelhavscouscous
Lær, hvordan du laver en helt luftig couscous!
Redskaber
Ingredienser
Servering
1 spsk.
olivenolie
160 g
couscous
1 tsk.
bouillonpulver
230 ml
vand
30 g
mynte
30 g
bredbladet persille
1
rødløg
3
tomat
30 g
gyldne rosiner
3 spsk.
citronsaft
Trin for trin
Denne opskrift giver 3 portioner.
Opvarm olivenolien på en pande ved mellemhøj varme. Tilsæt couscous, og tilbered under jævnlig omrøring, indtil couscoussen bliver gylden.
Kog vandet i en KitchenAid-elkedel, temperatur 100 °C.
Anbring couscoussen i en varmebestandig skål. Tilsæt bouillonpulver og 230 ml varmt vand. Sæt låget på skålen, og lad det hvile i 10 minutter.
Tag låget af, og løft let op i couscoussen med en gaffel.
Hak mynte og persille. Skræl rødløget, og skær det fint. Fjern kernen fra tomaterne, og skær tomaterne i små tern. Tilføj til couscoussen.
Tilføj gyldne rosiner og citronsaft. Bland og server med det samme, eller opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet.