Skip the navigation

Macchiato

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Macchiato_wallpaper.jpg

Pryd din espresso med en lille smule skum for at gøre kaffen "plettet" eller "mærket".

Duration
I alt10min
Prep10min

Redskaber

CoffeeMachineCoffeeMachine

Ingredienser

Servering

20 ml

mælk

1 shot

espresso

efter smag (valgfrit)

kakaopulver

Trin for trin

  1. Skum mælken til "mikroskum", der fylder næsten dobbelt så meget som den oprindelige mælkemængde, ved hjælp af dampdysen eller mælkeskummertilbehøret.

  2. Tilbered et espressoshot i din yndlingskop.

  3. Hæld lidt mælkeskum på toppen af espressoen.

  4. Tilsæt et drys kakaopulver efter smag, og server. Tip: Brug havremælk som alternativ til mælkeprodukter.

  5. Lav en Honey Lavender Macchiato ved at blande lavendelsirup og lidt honning i espressoshottet, før du tilsætter mælkeskum.