Skip the navigation

Mandelbiscotti

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
almondbiscotti thumbnail

Disse italienskinspirerede småkager passer perfekt sammen med en kop eftermiddagskaffe, men kan også anvendes som en sød hjemmelavet gave.

Duration
I alt1h25
Prep10min
Madlavning45min
Hvile30min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

175 g

mandel, usmuttet

280 g

hvidt mel

150 g

strøsukker

3/4 tsk.

bagepulver

1/2 tsk.

salt

2

æg

60 g

honning

60 g

smeltet smør, stuetemperatur

Trin for trin

  1. Fordel mandlerne på en bageplade, og rist dem i 10 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad dem køle helt af.

  2. Bland alle ingredienserne undtagen mandlerne i køkkenmaskinens skål med fladpiskeren monteret. Bland ved hastighed 2, indtil dejen samler sig. Tilsæt nødderne, og bland ved hastighed 1.

  3. Dæk dejen med husholdningsfilm, og stil den køligt i 30 minutter.

  4. Del dejen i 3 portioner, og rul hver portion til en jævn stamme. Læg dejen på en bageplade med bagepapir, og bag i 25 minutter ved 180 °C i en forvarmet ovn. Lad den bagte dej køle så meget af, at du kan håndtere den, før du fortsætter.

  5. Skær hver nød i skiver, og anret derefter småkagerne med deres afskårne sider vendt op på en bageplade. Bag i yderligere 10 minutter. Lad dem hvile på en rist, og opbevar dem i op til 2 uger i en lufttæt beholder.