Marengs
Denne marengs er det perfekte udgangspunkt for en lækker Pavlova-dessert, der vil imponere familie og venner.
Redskaber
Ingredienser
Servering
125 ml
æggehvider
220 g
strøsukker
1/2 spsk
lagereddike
1 spsk
majsmel
Trin for trin
Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.
Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål. Sæt hastigheden til 8, og pisk, indtil der dannes stive toppe.
Tilsæt sukkeret en spsk. ad gangen.
Pisk, indtil marengsen ser blank ud.
Tilsæt eddike og majsmel, og bland det forsigtigt i.
Lav en Pavlova-form med en stor ske på en bageplade med bagepapir
Bag i 2 minutter i en 100 °C varm ovn. Når den er færdigbagt, skal du lade den køle helt af i ovnen.
Server med flødeskum og frisk frugt.