Skip the navigation

Marengs

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Meringue for Pavlova

Denne marengs er det perfekte udgangspunkt for en lækker Pavlova-dessert, der vil imponere familie og venner.

Duration
I alt2h15
Prep15min
Madlavning2h

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

125 ml

æggehvider

220 g

strøsukker

1/2 spsk

lagereddike

1 spsk

majsmel

Trin for trin

  1. Fastgør trådpiskeriset til køkkenmaskinen.

  2. Kom æggehviderne i køkkenmaskinens skål. Sæt hastigheden til 8, og pisk, indtil der dannes stive toppe.

  3. Tilsæt sukkeret en spsk. ad gangen.

  4. Pisk, indtil marengsen ser blank ud.

  5. Tilsæt eddike og majsmel, og bland det forsigtigt i.

  6. Lav en Pavlova-form med en stor ske på en bageplade med bagepapir

  7. Bag i 2 minutter i en 100 °C varm ovn. Når den er færdigbagt, skal du lade den køle helt af i ovnen.

  8. Server med flødeskum og frisk frugt.