Matcha-pandekager
Luftige morgenmadspandekager med et japansk twist.
Redskaber
Ingredienser
Servering
1
æg
140 ml
mælk
30 g
smeltet smør
130 g
hvidt mel
2 tsk
bagepulver
2 tsk
matcha-pulver
1/2 tsk
salt
-
smagsneutral olie til bagning
Trin for trin
Denne opskrift giver ni pandekager.
Slå et æg ud i den ledningsfri stavblenders kande. Bland i 20 sekunder, indtil konsistensen bliver skummende.
Tilsæt mælk og smeltet smør. Bland det i 30 sekunder.
Sigt mel, bagepulver, matcha og salt i en skål.
Tilsæt de sigtede, tørre ingredienser til æggeblandingen, og bland, indtil dejen opnår en jævn og tyk konsistens.
Opvarm en smule neutral olie på en pandekagepande, og tilsæt en skefuld dej. Bag i ét minut, og vend. Bag den anden side i ca. 30 sekunder.
Servér pandekagerne med dine foretrukne toppings.