Skip the navigation

Middelhavsburgere

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - MEDITERRANEAN BURGERS

Lækre burgere med et middelhavstwist serveret i pitabrød.

Duration
I alt35min
Prep25min
Madlavning10min

Redskaber

MeatGrinderMeatGrinder
StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

450 g

nakkekam uden ben, grofthakket

200 g

tværreb uden ben, grofthakket

6

pitabrød

1

salatløg, grofthakket

8 blade

frisk mynte

1/4 spsk

knust sort peber

1/2 spsk

salt

1/4 spsk

harissa-krydderier

8

grønne oliven, hakkede

2 spsk

pinjekerner

4 spsk

tzatziki

50 g

rucola

1/2

agurk i skiver

Trin for trin

  1. Før du hakker kødet, skal du lægge det i fryseren i 15 minutter.

  2. Saml kødhakkeren monteret med den grove hakkeplade, og fastgør den til køkkenmaskinen.

  3. Tag kødet ud af fryseren.

  4. Bland oksekød, salatløg, mynte, sort peber, salt, harissa-krydderier, pinjekerner og oliven i en stor skål.

  5. Sæt køkkenmaskinen på hastighed 4, og før kødet gennem kødhakkeren.

  6. Form kødet til 4 bøffer, og lad burgerbøfferne hvile i køleskabet i 15 minutter.

  7. Tænd op i grillen. Læg bøfferne på risten, og grill dem på begge sider.

  8. Grill pitabrødene.

  9. Fyld pitabrødene med rucola, middelhavsbøffen, tzatziki og et par skiver agurk.