Skip the navigation

Morgenmadsbagel med æg og bacon

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid-kok
Import-Recipe - Egg and bacon breakfast bagel

Der er ingen bedre måde at starte dagen på end med en stor, sprød og varm bagel.

Duration
I alt15min
Prep10min
Madlavning5min

Redskaber

ToasterToaster

Ingredienser

Servering

6

almindelige bagels

18 skiver

cheddarost

3 spsk

smør

9

æg

1 tsk

salt

1 tsk

peber

18 strimler

bacon

3

avocado

Trin for trin

  1. Skær bagelsne i halve. Vælg, hvor brune de skal være på brødristeren, og tryk på bagel-knappen. Put bagelsne i brødristeren.

  2. Tag en bagel ud af brødristeren, og put cheddarost på, så det kan smelte.

  3. Varm smøren op i en pande, og slå nogle æg ud. Tilbered ved mellemhøj varme, mens du rører rundt med en spatel. Tilbered i 3 minutter, indtil æggene lige har sat sig, og smag dem til med peber og salt.

  4. Put baconskiverne på en stegepande, og steg dem over mellemhøj varme, indtil baconstrimlerne er sprøde.

  5. Skær avocado i skiver, og saml bagelsne.