Skip the navigation

Mortadellasandwich med syltede grøntsager og specialsauce

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Mortadella sandwich with pickled veggies and special sauce

Perfektion i en sandwich: sprødt brød, delikat mortadella, syrlige syltede grøntsager og specialsauce.

Duration
I alt24h20
Prep20min
Hvile24h

Redskaber

FoodProcessorFoodProcessor

Ingredienser

Servering

6

miniagurker

3

rødløg

4

rødbeder, ristede, skrællede og afkølede

15 kviste

frisk dild

3 tsk.

salt

6 tsk.

sennepsfrø

6

hvidløgsfed, pillede og i skiver

450 ml

eddike

1,5 l

vand

100 g

mayonnaise

30 g

ketchup

10 g

dijonsennep

1/2 spsk.

ahornsirup

1/2 tsk.

røget paprika

1/8 tsk.

salt

1/8 tsk.

peber

6

ciabattabrød

25 g

vårsalat

18

mortadellaskiver

Trin for trin

  1. Lav de syltede grøntsager: Skyl agurkerne. Skær agurker og rødbeder i skiver. Skræl rødløgene, skær dem i halve, og skær dem i tynde skiver. Læg grøntsagerne i separate sylteglas. Fordel groft salt, sennepsfrø, frisk dild og hvidløgsskiver mellem de tre krukker. Bland eddike og vand i en kande. Fordel mellem glassene. Sæt i køleskabet i mindst 24 timer.

  2. Tilsæt mayonnaise, ketchup, sennep, ahornsirup, røget paprika, salt og peber til skålen på den ledningsfri minihakker. Vej 50 g syltede agurker, og dup dem tørre. Kom dem i skålen. Bland ved hastighed 1, indtil ingredienserne lige er blandet sammen, og de syltede agurker er hakket.

  3. Saml sandwichene: Start med et lag specialsauce, tilsæt salat, syltede rødbeder og agurker, et par skiver mortadella, syltede rødløg, og slut af med endnu et lag specialsauce.