Skip the navigation

Mule-cocktail med tranebær

Import-Author - KitchenAid Chef
KitchenAid-kok
Cranberry ginger mule cocktail

Denne mule-mocktail med tranebær er ikke bare nem at lave til fester – den er også fyldt med frugtsmag.

Duration
I alt30min
Prep30min

Redskaber

StandMixerStandMixer

Ingredienser

Servering

10

lime, plus ekstra til pynt

225 g

frosne tranebær, plus ekstra til pynt

170 g

farin

240 g

vand

1100 g

ingefærøl

for garnish

mynteblade

Trin for trin

  1. Optø tranebær på køkkenbordet i 30 minutter.

  2. Vask lime. Skær stængelenden af, og skær dem i kvarte.

  3. Monter fladpiskeren på køkkenmaskinen. Tilsæt lime, sukker og tranebær til blandeskålen, og fastgør plastskærmen. Pisk ved ½ hastighed i 3-4 minutter.

  4. Brug en finmasket si til at presse juice ned i en kande, og pres med en dejskraber for at få al saften ud af frugtkødet.

  5. Tilsæt vand til kanden, og bland. Opbevar den i køleskabet, indtil du er klar til at servere den.

  6. Tilsæt ingefærøl til kanden lige før servering for at bevare kulsyreniveauet.

  7. Servér ved at hælde over is. Pynt med flere frosne tranebær, mynte og lime.