Mynte- og korianderchutney
Redskaber
Ingredienser
Servering
120 ml
vand
56 g
korianderblade som trykkes godt ned (to store bundter)
28 g
mynteblade som trykkes godt ned (et stort bundt eller to små)
35 g
rå, usaltede cashewnødder
2 spsk
friskpresset limesaft, eventuelt mere efter smag
2 spsk
spsk hakket rødløg (1 tynd skive)
2 tsk
finthakket frisk ingefær (ca. 2,5 cm)
1 tsk
æblecidereddike
1 tsk
havsalt
1/2 tsk
stødt spidskommen
1 lille
grøn chili (uden frø), eventuelt mere efter smag
2 fed
hvidløg
Trin for trin
Kom alle ingredienser i blenderglasset på din KitchenAid® Power Plus® blender.
Sæt låget på, åbn midterlåget og sæt stamperen i.
Indstil maskinen på variabel hastighed 9 eller 10 og brug stamperen. Blend ved høj hastighed i 30-60 sekunder, til blandingen er blød og cremet.
Smag til med limesaft, ingefær og chili.