Nemt fladbrød
Dette nemme fladbrød vil være perfekt som appetizer og lækkert tilbehør.
Ingredienser
300 g hvidt mel
1/2 tsk salt
50 g smør
185 ml sødmælk
1 spsk oile
Trin for trin
Kom mælk og smør i en gryde, og varm op, indtil smørret lige akkurat er smeltet.
Hæld blandingen i skålen til køkkenmaskinen med en dejkrog monteret.
Tilsæt mel og salt. Ælt i 3 minutter ved hastighed 4, indtil dejen er jævn.
Pak den ind i husholdningsfilm, og lad den hvile ved stuetemperatur i 30 minutter.
Hæld dejen over på en melet overflade, og skær den i 4 stykker.
Form hvert stykke som en kugle, og rul den ud i en flad cirkel med en tykkelse på ca. 0,4 cm.
Opvarm noget olie på en stegepande ved mellemhøj varme, og læg et fladbrød på. Bag i ca. 90-120 sekunder, indtil det bobler op, og vend det om på den anden side.
Tryk fladbrødet ned, hvis det svulmer op. Gentag processen med de resterende fladbrød.
Pensl med smør og finthakket hvidløg.